Frågor och svar

I det här avsnittet hittar du svar på vanliga frågor om hur vår webbutik fungerar, om leverans- och betalningsvillkor samt om de läkemedel som säljs av oss.

Om du har några frågor eller behöver mer information om våra produkter i webbutiken är det bara att skicka ett mejl till oss.

Om du har några frågor eller behöver mer information om våra produkter i webbutiken kan du skicka ett mejl till oss.

Hur kan jag göra en beställning?

När du har valt produkten kommer du att hänvisas till kundvagnen. Klicka sedan på knappen "Checkout" och du kommer att kopplas till det SSL-säkra beställningsformuläret. Efter att du fyllt i din e-postadress fyller du i din leveransadress. I det sista steget måste du ange leveransmetod och betalningsmetod och klicka på knappen "Slutför beställning". Därefter kommer din beställning att behandlas av supporttjänsten.

Vad händer efter att du har gjort en beställning?

Din beställning kommer nu att behandlas. Efter mottagandet av betalningen kommer beställningen att samlas in och skickas till dig inom 24 timmar.Du kommer att få tre e-postmeddelanden om din beställning:

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar Mastercard, Visa, Carte Bleue, American Express och banköverföringar. Efter mottagandet av betalningen skickas din beställning inom 24 timmar. Var uppmärksam på att överföringsprocessen för pengar varar i cirka 3 dagar. Om du betalar din beställning med kreditkort skickas den samma dag.

Vad är kostnaden och leveransvillkoren?

Nätreceptet ingår i priset. Om din beställning bekräftas skickas den inom 24 timmar. Leveransdatumet beror på var du befinner dig och var leverantören befinner sig, samt om betalningen har mottagits i tid. Vi arbetar hårt för att leverera din beställning direkt till din dörr inom 4-12 arbetsdagar, beroende på leveransmetod.

Vi behandlar inte beställningar på helger. Om du gör en beställning efter kl. 15.00 på fredagen kommer apoteket att behandla den först på måndag.

Vad är avbeställningstiden?

Du kan avbryta din beställning före leverans genom att skriva ett brev till oss och ange "Please cancel" och ditt beställningsnummer i ämnesraden. Vi kan inte avbryta beställningen efter att den har levererats.

Vad är era säkerhets- och sekretesspolicyer?

Skyddet av din personliga information är utan undantag vår högsta prioritet. Vårt beställningsformulär online stöder det senaste och säkraste 256-bitars SSL-kodningssystemet (Secure Sockets Layer). Alla personuppgifter samt kreditkortsinformation överförs med största omsorg och säkerhet. I vårt system används också skydd mot kreditkortsbedrägerier. Personer som använder bedrägliga kreditkort kommer omedelbart att hänvisas till relevanta myndigheter.

Vad är reglerna för att skicka meddelanden via e-post?

Ofta får kunderna inte bekräftelsemail eller nyhetsbrev. Som regel händer detta eftersom din e-postpost blockerar dem. Nedan listas 2 alternativa lösningar för att lösa detta problem. Om du behöver hjälp kan du kontakta vår supporttjänst.

På så sätt kan du lösa problemet med inkommande e-post:

  1. Kontrollera din skräppostmapp. Om du hittar våra e-postmeddelanden där, överför/drag dem till den vanliga inkommande mappen.
  2. Om du har en annan e-postadress kan du kontakta vår support på e-post. Du kan också kontakta vår supportpersonal via telefon.

Vad kan du förvänta dig av en konsultation online?

Ärligt talat kan våra konsulter inte kopiera ett läkarbesök. Stödtjänsten kan dock beskriva för kunden egenskaperna hos ett visst läkemedel. Dessutom kan du alltid diskutera beställningsprocessen och andra okända frågor, så att du kan hålla dig informerad.

Är det lagligt att sälja receptfria läkemedel på Internet?

Våra apotek har officiellt tillstånd att skicka alla läkemedel till alla länder i världen och samarbetar med officiellt godkända farmaceuter som tillhandahåller professionell läkemedelshjälp. Alla läkemedel köps endast från legitima läkemedelsgrossister, så du kan vara säker på att du får samma läkemedel som du skulle beställa på ett apotek.

Vad är skillnaden mellan original- och generiska läkemedel?

Till skillnad från tillverkare av originalläkemedel står tillverkarna av generiska läkemedel inte för kostnaderna för forskning, utveckling, testning och reklam. När patentet på originalläkemedlet har löpt ut kan andra företag börja producera dessa läkemedel utan några stora kostnader, eftersom de bara har förvärvat en kemisk formel. Detta resulterar i produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris!

Varför är generiska läkemedel billigare än originalläkemedel?

De är billigare på grund av patentsystemet. Efter införandet står de flesta läkemedel under statligt skydd i upp till 17 år. Under denna period har andra entreprenörer inte rätt att distribuera detta läkemedel, vilket gör att detta läkemedel endast får säljas av det utvecklande företaget för att täcka kostnaderna för läkemedelsutvecklingen. När patentet löper ut kan ett läkemedelsföretag lämna in en ansökan till Food and Drug Administration om att få distribuera den generiska versionen av läkemedlet. Eftersom det inte finns något behov av investeringskostnader kan andra företagare erbjuda läkemedlet 50-80 procent billigare än kostnaden för originalläkemedlen.

Får jag skicka tillbaka min medicin till dig?

Nej. I enlighet med federal lag kan vi inte ta tillbaka läkemedel som säljs på recept. Om paketet är skadat eller inte levereras alls skickar vi beställningen på nytt på vår bekostnad eller ersätter förlusterna.

Hur kan jag få en gratis bonus för återkommande beställningar?

Genom nyhetsbrevet för onlineapotek ger vi regelbundet specialerbjudanden till våra kunder. Kom till oss oftare och bli mer informerad!

Vad är kvaliteten på generiska läkemedel?

I jämförelse med originalprodukten anses de vara "terapeutiskt likvärdiga". Generika bör innehålla både lika många kemikalier, samt upptäcka absorptionstakten av aktiva substanser i blodcirkulationen. Ibland kan den generiska versionen av läkemedlet ha en annan färg eller form än originalläkemedlet. Dessa skillnader har inget inflytande på effekten av läkemedlets verkan och beror endast på kommersiella eller patentmässiga och juridiska skäl.